Atılgan Aralık

Atılgan Aralık.jpg


Bu yıl sona ermek üzere ama huzur dolu bir sessizlikten eser yok - en azından Metin2'de! Çünkü size aksiyon dolu etkinlikler ve toplayabileceğiniz yığınla ateşli ganimetler içeren Atılgan Aralık'ı sunuyoruz - ortalığı yıkın!


Metin2 Kış Takvimi


Her gün oyuna girin ve kış takvimindeki kapıları açmak için Nesne Marketi ziyaret edin. Kapılardan biri, size maceralarınızda destek olacak rastgele bir eşya içeren bir kış sandığı içeriyor!


Lütfen dikkat: Takvimi sadece Ork Dişi görevini 30.11.2021 tarihine kadar tamamlayan oyuncular açabilir.


  • Etkinlik başlangıcı: 01.12.2021 saat 02:00
  • Etkinlik bitişi: 25.12.2021 saat 01:59


Kış Etkinliği


Ayrıca Noel Baba'nın çorapları çalındı. Aslında hediyelerini bunların içinde saklamak istiyordu. Olabildiğince çok çorap bulmasına yardım edin! Böylece yılbaşını kurtarabilir ve bolca hediye toplayabilirsiniz.


Rengarenk süslenmiş çam ağacı, pazar yerine bayram havası katıyor.


  • Etkinlik başlangıcı: 01.12.2021 saat 02:00
  • Etkinlik bitişi: 08.01.2022 saat 01:59


Eğlenceli Okey Etkinliği


Çok sevilen **Okey kart oyunu gelişmiş yılbaşı sürümüyle Aralık başında start alacak**. Canavar avına katılın, okey kartlarını kapın ve galibiyet setinizi bir araya getirin.


Etkinlik başlangıcı: 01.12.2021 saat 02:00 Drop bitişi: 22.12.2021 saat 01:59 Etkinlik bitişi: 23.12.2021 saat 01:59


Kartları toplamak için canavarları alt et. 24 okey kartı toplayıp istiflediğin an otomatik olarak bir okey kart seti alıp oynayabilirsin. Oyuna başlamadan önce setin yanı sıra 30.000 Yang'a sahip olduğundan emin ol.


Oyunun hedefi, gruplar ve serilerden oluşan kombinasyonlar oluşturmaktır:


  • Bir grup, aynı değere sahip üç karttan oluşur (örn. 7, 7, 7).
  • Bir seri, sayısal olarak ardışık en az üç karttan oluşur (örneğin 6, 7, 8). Aynı renkte olan seriler, çok renkli serilerden daha çok puan kazandırır.


Puan Tablosu
Grup Puan Seri Puan Aynı Renk
1 - 1 - 1 20 1 - 2 - 3 10 50
2 - 2 - 2 30 2 - 3 - 4 20 60
3 - 3 - 3 40 3 - 4 - 5 30 70
4 - 4 - 4 50 4 - 5 - 6 40 80
5 - 5 - 5 60 5 - 6 - 7 50 90
6 - 6 - 6 70 6 - 7 - 8 60 100
7 - 7 - 7 80
8 - 8 - 8 90


Ödüller


Oyun bittiğinde, elde edilen toplam puana göre olası 3 ödülden birini kazanırsınız;


Sandıklar, kahramanın için değerli ve faydalı eşyalar içerir - örneğin Manni, Manu, Büyülü Metal vb. gibi!


1. Farenin sol tuşuyla kart destene tıkla ve ilk 5 kartını aç.

2. 3 kart seçerek puan topla. -Dikkat: Sol tık kartı seçer, sağ tık ise kartı geri alınamayacak şekilde siler-

3. Oyun sonunda, topladığın puanlara göre bir ödül elde edersin.


Notlar


1. Oyunu istediğin zaman "ESC" ya da "X" tuşuna basarak durdurabilirsin. Harita değiştirildiğinde veya ışınlanma yapıldığında oyun kapanır!

2. Silinen bir harita tekrar oluşturulamaz, bu yüzden dikkatli karar ver!

3. Yarım bırakılan bir oyun için İADE YAPILMAZ! Oyunun oynandığı yerin doğru olup olmadığını önceden karar ver.

4. Okey masası, etkinliğin bitiminden 7 gün sonra oyuna veda edecek. O zamana kadar Okey sandıklarının içeriğini görebilirsin. Teslim alınmayan ödüller kaybolur ve telafi edilmez.


Metin Ateşi


Dikkat, Metin Ateşi sizi çağırıyor - üstelik bu ay boyunca 3 kez: Pazar günleri çok ateş li olacak! Metin taşlarını imha edin ve tehlikeli patronlarla yüzleşin - Beran-Setaou, Jotun Thrym, Gizemli Rahip ve daha birçok rakip zengin ganimetler vaat ediyor!


Etkinlik dönemleri:


05.12.2021 saat 02:00 - 01:59 12.12.2021 saat 02:00 - 01:59 19.12.2021 saat 02:00 - 01:59


Seviye aralığınızdan (30. seviyeden itibaren) 5 Metin taşını imha edin ve her gün 1 adet zorluk parşömeni alın. Bu parşömenle, özellikle zor bir rakiple yüzleşebilmek için yok etmeniz gereken özel bir Metin taşı çağırırsınız.


Patronu devirdiğinizde hazinelerini alırsınız. Biraz şansla daha da zorlu bir rakibi sahneye çağıran başka bir Metin taşı ortaya çıkar. Bunu da yenerseniz, Metin ateşinin ne kadar yıkıcı olduğunu göreceksiniz: Çünkü karşınıza gittikçe zorlaşan ve tüm yeteneklerinize meydan okuyan rakipler çıkabilir. Elbette ganimetler de cömertçe olacak!


İpucu: Yohara kıtasında şans sizden yana - çünkü Yohara'da daha tehlikeli patronların ortaya çıkma olasılığı çok daha yüksek.


Market Teklifleri


Okey etkinliği esnasında Market'te sıcacık Sıcak ve Seçkin Kar kostümleri bulabilirsin. Bunlara uygun olarak küçük ayıcıklar ve iki tane de doğa üstü kurt binek mevcut.


Kostüm giy, başlık tak, petini çağır, yüzüğünü tak ve güçlü set bonusları kazan:

  • +%150 EXP
  • Canavarlara Karşı Güçlü +%15
  • Patronlara karşı saldırı hasarı +%5